overwetering verliest in blessuretijd

SC Overwetering heeft een nederlaag geleden in het duel met Tubantia. Overwetering hield met tien man lang stand, maar in de 96e minuut maakte Tubantia toch de winnende treffer. De club uit Olst heeft na vier duels twee punten en dat is teleurstellend te noemen.

In een duel waar weinig spraakmakende momenten vielen te noteren stond een rode kaart aan de kant van SC Overwetering centraal. Na een kleine dertig minuten was het Jordy van Breukelen die al twee keer geel te pakken had. Door zijn tweede gele kaart in een zeer korte tijd kreeg hij een rode kaart en kon hij inrukken. Onder meer de rode kaart zorgde er voor dat Tubantia kansen kreeg. De ruststand van 0-0 was voor Overwetering dan ook gunstig te noemen.

In de tweede helft, waarin Overwetering vocht voor een punt, kreeg Tubantia wederom veel kansen. Omdat de tien van Overwetering een enorme dosis vechtlust op de mat legden, kon Tubantia niet op voorsprong komen. Het harde werken van de ploeg uit Olst verdiende een punt op te leveren, maar dat gebeurde niet.

In het allerlaatste moment van de wedstrijd werd de openingstreffer gescoord door Tubantia. Hoewel de scheidsrechter allang had moeten affluiten volgens het publiek, schoot Ekrem Lok de 0-1 tegen de touwen. Hij stond in de zesde minuut van de blessuretijd precies op de juiste plek om binnen te schieten. Het doelpunt betekende ook direct het einde van de wedstrijd, waardoor Overwetering nu op twee schamele punten blijft staan in de 2e klasse J.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.