overgoor ik verwijt niemand iets

Sjoerd Overgoor wilde als aanvoerder na het duel tegen ADO niet alle schuld bij zijn doelman neerleggen. “Ik verwijt niemand iets en dat verdient Eric ook zeker niet. We hadden het voorin simpelweg ook eerder moeten beslissen. Het is teleurstellend dat we dat doelpunt nog tegen krijgen en wanneer we vijf minuten voor tijd nog voor staan mogen we het niet meer weggeven. Ik sta hier dan ook met een teleurstelling, ondanks dat we een punt hebben gepakt.”

Ondanks de teleurstelling is de middenvelder ook realistisch. “Als je kijkt naar hoe we de hebben gespeeld mogen we blij zijn met een punt. ADO had namelijk in de eerste helft al voor kunnen staan. We hadden wat moeite om vanuit de verdediging de weg vooruit te vinden. ADO zette ons vroeg onder druk en daar hadden we het lastig mee, voorin werden niet genoeg ballen vastgehouden. Dat heeft natuurlijk ook met de afwezigheid van Marnix te maken. Vooraf hadden we niet getekend voor een punt. ADO is toch een van de directe concurrenten en dan heb je wel eens een overwinning nodig”, aldus Overgoor.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.