ouderwets racen op de luttenbergring

In Luttenberg stonden zondagmiddag vele schitterende ouderwetse motoren aan de start van de Racedemo Luttenbergring. ‘Losse’ motoren maar ook motoren met zijspan gingen even terug in de tijd en beleefden de fameuze Raalter wegraces opnieuw.

Het race-evenement werd vorig jaar in verband met het 175-jarige bestaan van Luttenberg als kerkdorp voor het eerst weer gehouden. De herbeleving van de wegraces was toen een dusdanig groot succes, dat er ook dit jaar weer een race op poten werd gezet.

Opnieuw zorgde de SAM zondag in samenwerking met de Luttenbergse ‘Werkgroep Demo-races op de Luttenbergring’ voor een volledig bezet deelnemersveld. De motoren kwamen allemaal uit de jaren vóór 31 december 1987 en waren verdeeld over de inhoudsklassen 50cc tot en met 750cc. Bijzonder spectaculair waren zoals altijd de capriolen van de bakkenisten en piloten van de klassieke zijspannen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.