ouderensport 55 start met nieuw seizoen

Ouderensport 55+ start vanaf dinsdag 7 oktober weer met een nieuw sportseizoen. Nu het met de zomersportactiviteiten is gedaan, is de tijd aangebroken om ook sportief bezig te gaan om de conditie in de wintertijd bij te houden.

Op dinsdagmorgen 7 oktober is iedereen welkom in de spelzaal van sporthal Hoogerheyne. Ouderensport 55+ maakt gebruik van een succesformule bij haar activiteiten. Zo is er geen sprake van wedstrijdniveau of competitieverband en wordt er pas gestart na een warming up. Deelnemers kunnen badminton of volleybal, naar eigen keuze, spelen en tussentijds wisselen is ook mogelijk. Ouderensport zorgt voor de materialen.

Lid zijn van een volleybal- of badmintonclub is ook niet nodig. De deelnamekosten bedragen drie euro per deelnamebeurt. Er kan ter plekke contant worden betaald, maar er kan ook voor meerdere dinsdagen tegelijk per bank worden betaald.

Iedere dinsdagochtend wordt er gestart vanaf 09.30 uur en gestopt om 11.00 uur, het seizoen loopt tot 31 maart 2015. Na de douche is er gelegenheid om gezamenlijk, maar voor eigen rekening, een kopje koffie te nuttigen in sporthal restaurant Time Out. Aanmelden is niet nodig, loop lekker binnen.

Voor meer informatie ; Gerard Lankwarden 391179 of Jan Holterman 392857

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.