openluchtbioscoop in gebruik genomen

Afgelopen vrijdagavond draaide amfitheater Het Lommerrijk voor het eerst als openluchtbioscoop. De weersomstandigheden waren perfect! Windstil, een heerlijke temperatuur, de maan scheen door de bomen, het filmdoek mooi strak gespannen en de olielampjes brandden langs de toegangspaden. Niets stond een avond genieten in de weg! Een spannende thriller liet de bioscoopgangers geregeld hun adem inhouden. Eén ding was jammer: er waren maar zo weinig bezoekers!

Er was helaas veel concurrentie van andere evenementen, tja, daar kun je niets aan doen…. Maar! Houd de agenda van het Lommerrijk in de gaten en noteer een volgende filmavond direct in uw agenda! Wie er niet was, heeft echt wat gemist!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.