Home / archiefcentraal / openluchtbioscoop in gebruik genomen

openluchtbioscoop in gebruik genomen

Afgelopen vrijdagavond draaide amfitheater Het Lommerrijk voor het eerst als openluchtbioscoop. De weersomstandigheden waren perfect! Windstil, een heerlijke temperatuur, de maan scheen door de bomen, het filmdoek mooi strak gespannen en de olielampjes brandden langs de toegangspaden. Niets stond een avond genieten in de weg! Een spannende thriller liet de bioscoopgangers geregeld hun adem inhouden. Eén ding was jammer: er waren maar zo weinig bezoekers!

Er was helaas veel concurrentie van andere evenementen, tja, daar kun je niets aan doen…. Maar! Houd de agenda van het Lommerrijk in de gaten en noteer een volgende filmavond direct in uw agenda! Wie er niet was, heeft echt wat gemist!

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.