opening boerderijwinkel pleegste

Boerderijwinkel Pleegste wordt op vrijdagmiddag 12 september geopend. Niemand minder dan ex-RTV-Oost weerman Ton ten Hove zal de officiële openingshandeling op zich nemen.

De ex RTV-Oost weerman is misschien wel een van de meest verbonden personen in Overijssel tussen het weer en de natuur. Hij gaat op deze feestelijke opening ook een kort en luchtig praatje houden over de natuur en de weersgesteldheid in oostelijk Nederland.

In de nieuwe Boerderijwinkel Pleegste verkoopt men een rijk assortiment bio-producten, voornamelijk uit de eigen regio’s. De professioneel ingerichte winkel is uitgerust met moderne koel- en vriesinstallaties en de artikelen worden eigentijds en overzichtelijk gepresenteerd. Veel informatiemateriaal is voorhanden over de bio-producten en het assortiment varieert van Waterbuffelvlees tot zeer smakelijke kazen, groenten en wijnen.

De winkel wordt gerund door Florentina, Annemarie en Amanda De Weerd en deze dames weten bijna alles van het verwerken en het bereiden van heerlijke maaltijden met de niet alledaagse producten. Annemarie stelt dat de Boerderijwinkel Pleegste zich echt onderscheidt omdat er erg vaak wordt gekookt. “Wij houden elke woensdagmiddag voor de kleintjes, ouders en grootouders een speciale Kidskookclub”. “Ook voor volwassenen houden we workshops en demonstraties met onze eerlijke bio-producten. Koken in en bij de winkel is ook onze bijzonderheid en geeft onze boerderijwinkel een toegevoegde waarde”.

Iedereen is welkom op de openingsdag vanaf 13.00 uur tot 19.00 uur en op zaterdag 13 September, echter dan tot 16.00 uur. Het wordt een gezellige ontmoeting met personeel, de winkel en het heerlijke streek-assortiment.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.