Home / archiefcentraal / open monumentendag transport en vervoer

open monumentendag transport en vervoer

De open monumentendag zal in het teken staan van transport en vervoer. Op zaterdag 13 september zullen vanaf 11.00 uur oude voertuigen vanaf het dorpsplein in Haarle vertrekken voor een korte rit door de gemeente.

De ASVH (Auto Sport Vereniging Hellendoorn) Klassiek verleent medewerking aan deze dag. De tocht zal door Hellendoorn, Den Ham, Marle en Nijverdal gaan om rond de klok van 15.00 uur weer in Haarle aan te komen. In Haarle zijn nog diverse oude voertuigen aanwezig uit de omgeving van Haarle.

De organisatie hoopt dat er veel auto’s komen op deze dag. Vorige week hebben de mensen van Keep Them Rolling en de Helderse Voerlui afgezegd. De afzeggingen zorgde voor een flinke aderlating bij de organisatie. Het is gratis om mee te komen en je hoeft ook geen lid te zijn van de ASVH. Wanneer je komt, stuur dan even een mailtje naar b.hengstman@zonnet.nl

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.