oom van der linden moet grasmaaien

Jop van der Linden zorgde met zijn 2-0 voor het slot op het duel. Hij schoot op prachtige wijze een vrije trap achter Kenneth Vermeer en beloonde zichzelf daarmee voor een sterke fase waarin hij zit.

“Het gaat inderdaad lekker dit seizoen”, toont Van der Linden zichzelf ook tevreden over zijn start van het seizoen. De verdediger kijkt echter vooruit. “Nu moet ik het nog zien vast te houden en daar train ik hard voor. Ik probeer mezelf verder te ontwikkelen, onder meer door krachttraining.”

Van der Linden komt dit seizoen zelfverzekerder over en gaat duels aan met meer overtuiging. Zijn specialiteit, de vrije trap, voerde hij tegen Feyenoord weer eens perfect uit. “Toen ik die bal op de grond legde dacht ik bij mezelf al ‘dit zou een perfect moment zijn’. We kwamen moeizaam onder de druk van Feyenoord uit en ik wist dat wanneer ik deze zou maken, ik de wedstrijd op slot zou gooien. Het is dan geweldig dat ik die bal over de muur zie gaan en in het doel zie verdwijnen.”

Na het doelpunt maakte Van der Linden een raar gebaar richting de tribunes. “Haha, dat klopt. Ik had een dealtje met mijn oom, een fan van Feyenoord. Hij zei me voor de wedstrijd dat wanneer ik zou scoren, hij mijn gras thuis kwam maaien. Na die goal liet ik hem direct even weten dat hij welkom is met zijn grasmaaier”, lacht Van der Linden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.