Home / archiefcentraal / ntk bij rohda raalte

ntk bij rohda raalte

Bij Rohda Raalte worden voorrondes voor het Nederlands Techniek Kampioenschap voetbal georganiseerd. Ongeveer 120 voetbalclubs, verspreid door heel Nederland doen mee aan het kampioenschap. Het is dan ook het grootste voetbalevent van Nederland. René Meulensteen, die dit dagelijks aanleert bij spelers van wereldklasse, geeft begeleiding.

Alle jongens én meisjes van 6 tot en met 14 jaar worden vrijdag 17 oktober tussen 09.00 – 15.30 uur verwelkomt bij Rohda. Vervolgens worden ze getraind door Sportpartners en Rene Meulensteen opgeleide (eigen club) trainers maar wel onder auspiciën van Sportpartners. Deze afwisselende voetbaltechniek wordt op eenvoudige wijze in circuitvormen aangeboden, afgewisseld met kleine partijspelen en alles met de bal. Het is voor ieder niveau, zowel jongens en meisjes, vriendjes en vriendinnetjes

.

Het is een fantastische voetbaldag met héél veel voetbalcadeaus die je mee naar huis mag nemen want bij ons is iedereen direct al een winnaar. Zo krijg je een voetbal mee naar huis, een mooi azuurblauw voetbalshirt én een speciaal ontworpen medaille. Daarnaast ontvang je het jeugdvoetbalmagazine GOAL, een computerprogramma waarmee jij je eigen voetbaltrainingen kunt maken en een Moves&Skill-diploma als bewijs van deelname. Als klap op de vuurpijl beoordelen we iedere deelnemer op zijn of haar voetbalkwaliteiten middels het Individueel Prestatie Rapport (IPR).

Voor de lunch hoef je ook al niets mee te nemen want die wordt tussen 12.00 uur en 13.00 uur gratis aangeboden.Alle locatie winnaars in haar/zijn categorie worden door Sportpartners uitgenodigd om kosteloos op 26 oktober 2014 naar de grote landelijke finaledag op het NSC. Papendal te komen.

Daar strijden zij om de titel ‘wie is de meest technische voetballer van Nederland?’

Dus: train, speel en gedraag je als een fijne voetballer op het Nederlandse Techniek Kampioenschap-voetbal bij Rohda Raalte. Klik op www.moves-skills.nl voor alle relevante informatie, hier kun je je ook aanmelden.

De kosten voor deze voetbaldag bedragen: € 39,95

Lees ook

Sam’s Kledingactie voor kinderen in Oeganda

REGIO – Elk voorjaar en najaar organiseert Sam’s Kledingactie een aantal speciale landelijke actiedagen, om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.