nieuwe voorstelling 3koteboebo doet het goed

In een ramvol en uitverkocht hoftheater was afgelopen vrijdagavond de premiere van de nieuwe voorstelling ‘Duivenmelkers’ van 3Koteboebo. Met Te Boekhorst als voorzitter, Kolkman als penningmeester en Boksebeld als secretaris werd het publiek vermaakt met een geweldige show.

De avond stond in het teken van de jaarlijkse jaarvergadering van de duivenmelkervereniging met de onthulling van de nieuwe vaandel, wat al hilarische momenten op everende voor het publiek. Er was veel interactie met het publiek, onder andere door een iemand op de rode knop te laten drukken om het vaandel te onthullen. Maar dat ging natuurlijk niet zoals het moest, de onthulling kwam steeds op verkeerde momenten. Ook het zadelen van een paard ging niet zoals het hoorde en daar moest het publiek weer de helpende hand bieden.

Een ode aan schoonmoeder RIKI leverde een mooie ballade op. Maar alles draaide natuurlijk om de duivenmelkervereniging en met name om de postduif Gerrit die was uitgevlogen, maar nooit meer thuis gekomen.

Ook wat oudere sketches deden het nog goed; de Doctorandus van de taal, het Ballet, de Bouw met de lange spijker, de rommelmarkt. Al met al een leuke avond uit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.