nieuw heeten wint eenvoudig van langeveen

Nieuw Heeten heeft zondagmiddag met 3-0 gewonnen van Langeveen. Op het eigen Sportpark de Belte kwam de zege geen moment in gevaar. Na een moeizame start in de Vijfde Klasse H, heeft Nieuw Heeten nu dan ook de eerste punten binnen.

“Het was een dik verdiende overwinning”, vond Harold Sneller, trainer van Nieuw Heeten. “We hebben goed veldspel laten zien en hadden de wedstrijd eigenlijk voor rust al moeten beslissen. We hebben nagelaten om de score hoger uit te laten vallen.”

Sneller zag hoe zijn ploeg in de 26e minuut op voorsprong kwam, doordat Jort Schutte uit een hoekschop raak kopte. In de tweede helft deed Schutte dit nog eens dunnetjes over. Opnieuw een corner en opnieuw een rake kopbal. Het slotakkoord was voor Roderick Hauptmeijer, hij bepaalde uit de rebound de eindstand op 3-0.

Sneller: “Ons spel was de afgelopen weken prima, maar leverde geen punten op. Na alle credits voor ons voetbal, hebben we nu ook eindelijk een keer de overwinning.” De trainer blikt ook alvast vooruit naar volgende week: “Dan spelen we tegen Heracles, een titelkandidaat. Dat is een echte test en dan zal blijken waar we nu echt staan.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.