nieuw heeten vergeet te scoren tegen raalte

Nieuw Heeten heeft de thuiswedstrijd tegen SV Raalte in klasse 5A met 0-1 verloren. Op het vernieuwde sportpark De Belte stond de eerste competitiewedstrijd op kunstgras op het programma.

Nieuw Heeten begon de wedstrijd fel en zette Raalte onder druk. Raalte kon daar qua kansen nog weinig tegenover zetten en het leek alsof zij een 0-0 ruststand wel prima vonden. Nieuw Heeten had in de eerste helft maar zo drie maal kunnen scoren en mocht het zichzelf aanrekenen dit niet afgemaakt te hebben.

De tweede helft begon veel gelijkwaardiger. Raalte beet ook van zich af en ging richting de goal van Nieuw Heeten en was ook de bovenliggende partij. Tot echt grote kansen leidde dit echter niet. Nieuw Heeten kreeg daarentegen nog een geweldige mogelijkheid om te scoren, maar dit ging wederom fout. De 0-1 voor Raalte viel in de 65e minuut. Via een makkelijk verkregen vrije trap belandde de bal in het doel. Hierna probeerde Nieuw Heeten volle bak druk te zetten, maar bleef Raalte goed overeind zonder veel kansen weg te geven.

Trainer Harold Sneller van Nieuw Heeten sprak als volgt: “We hebber er vooral in de eerste helft alles aan gedaan om te scoren, helaas is dat ondanks goede kansen niet gelukt. We moesten in de tweede helft geconcentreerd blijven, maar kregen zomaar een vrije trap tegen die er in gaat. Vervolgens kregen we nog wat mogelijkheden, maar Raalte hield goed stand.” Zo is de trainer van Nieuw Heeten tevreden over de gecreëerde mogelijkheden, maar teleurgesteld over het resultaat.

Raalte had het vandaag lastig tegen het jonge Nieuw Heeten, maar wint toch met 0-1. Raalte heeft uitgesproken kampioen te willen worden en begint in ieder geval met een overwinning. Voor Nieuw Heeten is het nog wachten op een overwinning, want ook in de voorbereiding werd niet gewonnen. Het spel van vandaag biedt voor hen in ieder geval voldoende perspectief om punten te pakken in de volgende wedstrijd. Volgende week speelt Raalte thuis tegen Vilsteren. Nieuw Heeten gaat dan op bezoek in Luttenberg tegen SDOL.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.