nazomertocht en vossenjacht met heikera

FTC Heikera organiseert LENS accountants Nazomertocht (40 km) en vossenjacht (17 km) op zondagmiddag 14 september. Heikera’s LENS accountants Nazomertocht, genoemd naar een van de hoofdsponsors van Heikera is een mooie gelegenheid om er met Heikera nog eens op uit te trekken. De fietstocht is niet te ver en daarom een mooie besteding van de zondagmiddag.

NTFU-tocht 40 km

De 40 kilometertocht gaat vanaf Heino met een boog om Luttenberg. Deelnemers passeren veel verharde fietspaden en krijgen idyllische plekken in het Sallandse landschap te zien. Leden van de NTFU krijgen € 1,00 korting op de deelnameprijs van € 3,50 p.p.

Vossenjacht

Voor de afstand van 17 kilometer nodigt Heikera graag de kinderen van de Heinose basisscholen (met hun ouders en/of opa’s en oma’s) uit. Kinderen zullen hier vast en zeker veel plezier aan beleven want aan deze tocht is een spannende Vossenjacht gekoppeld! Op een mooie tocht ten noorden van Heino komen zij 7 vossen tegen. De kinderen verzamelen letters die ze van de vossen krijgen. Bij de finish op Camping Heino vindt een verloting plaats voor de het juiste woord, dat ze samenstellen. Deelname aan de Vossenjacht is gratis!

De LENS accountants Nazomertocht is van routepijlen voorzien. Iedereen krijgt uiteraard een routebeschrijving mee.

Start Restaurant Zalen Oortwijn, Canadastraat 9 tel. 0572 – 39 13 02

Vertrek tussen 12.00-13.30 uur

Meer informatie bij Ben Veldkamp – FTC Heikera – tel. 0572-395801

Website staging2.heikera.nl

Facebook staging2.facebook.com/FTCHeikera

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.