natuurlijke haarkleuren bij mooi bij karin

‘‘Zo toont de collectie onder andere een romantische bob met highlights, een extra lang model in natuurlijke tinten met pony en een coupe met krullen in bijzondere kleuren, zo zacht en levendig als herfstbladeren. De producten van de More Inside styling lijn zorgen voor de finishing touch met als resultaat een frisse en expressieve collectie’’, aldus Karin.

Bij Mooi bij Karin kun je terecht voor de nieuwste tips en tricks op het gebied van haar, beauty en make-up. Karin: ‘‘Naast ons advies laten we je herboren naar huis gaan door je lekker te laten ontspannen onder het genot van een lekker bakkie cappuccino of verse matcha thee’’.

Alle winkels op gebied van mode in de breedste zin des woords tonen zaterdag 13 en zondag 14 september de nieuwe collectie. Iedere modezaak heeft die zaterdag een extra activiteit. Op koopzondag zijn er twee grote modeshows in het centrum van Raalte.

De modeshows beginnen om 13.30 uur en 15.00 uur zodat je daarna nog een bezoek kan brengen aan de verschillende modewinkels. Deze sluiten om 17.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.