Home / archiefcentraal / na somers in de blauwe keuken

na somers in de blauwe keuken

De Blauwe Keuken in Raalte viert op 13 en 14 september Na Somers. In de Blauwe Keuken en in de tuin van de Blauwe Keuken kunnen de bezoekers beide dagen van 11.00 tot 18.00 uur genieten van kunst & culi. Er worden deze dagen meerdere zintuigen geprikkeld. Meer informatie vind je op www.deblauwekeuken.nl, www.pronksieraden.nl en www.femkewijma.nl. Je vindt de Blauwe Keuken aan de Herenstraat 1 (ingang Markstraat) in Raalte.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.