n348 dicht voor vervangen brug bij lveld

De N348 gaat twee wekenden dicht bij Lemelerveld omdat de brug over de provinciale weg vervangen wordt. Het brugdek wordt vervangen en de onderdoorgangen Kanaaldijk en Brugstraat worden verbreed. De voorbereidende werkzaamheden starten op 6 oktober. Gedurende twee weekenden (11/12 oktober en 14 t/m 17 november) wordt de N348 bij Lemelerveld afgesloten. De wegomleiding wordt met borden aangegeven en is te zijner tijd ook te vinden op staging2.bereikbaar.overijssel.nl Tijdens de afsluitingen blijven aangrenzende bedrijven en woningen bereikbaar. De werkzaamheden zijn in december 2014 klaar.

De provincie Overijssel houdt op donderdag 25 september een inloopavond over de werkzaamheden aan de Brug Lemelerveld (N348) over het Overijssels Kanaal. De inloopavond vindt plaats van 16.00 tot 19.00 uur in Zalencentrum Reimink aan de Dorpsstraat 2 in Lemelerveld. Vertegenwoordigers van de provincie, de gemeente Dalfsen en de aannemer zijn dan aanwezig om een toelichting op de werkzaamheden en omleidingsroutes te geven en om vragen te beantwoorden.

Kijk voor meer informatie op staging2.overijssel.nl/bruglemelerveld

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.