Home / archiefcentraal / muziekles bij muziekschool salland

muziekles bij muziekschool salland

Wil je leren zingen of een instrument bespelen? Kom dan muziekles volgen bij Muziekschool Salland Coöperatie U.A. De muziekschool bestaat al sinds 1997 en is gevestigd aan De Plas 8, te Raalte. Er worden lessen aangeboden in zang, gitaar, basgitaar, piano, keyboard, drums, klarinet en saxofoon. Ook in theoretische vakken zoals algemene muziekleer en solfège zijn lessen te volgen. Kinderen vanaf zes jaar, die nog niet weten welk instrument het best bij hen past, kunnen AMV-lessen (Algemene Muzikale Vorming) volgen.

Lessen zijn er voor zowel beginners als gevorderden, in verschillende muziekstijlen van pop en rock tot en met klassiek. De lessen worden verzorgd door bevoegde docenten met een conservatorium achtergrond.

Wil je graag kennismaken met de docenten en hun manier van lesgeven, dan is een gratis proefles mogelijk.

Voor meer informatie en aanmeldingen kun je terecht op de site: www.muziekschool-salland.nl. Daarnaast is de muziekschool bereikbaar via de mail info@muziekschool-salland.nl en telefoon 06-25595414 (J. Oosterwechel, contactpersoon)

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.