mogelijk onderzoek naar racistische uitlatingen

De aanklager betaald voetbal buigt zich binnenkort mogelijk over racistische spreekkoren van fans van Go Ahead Eagles aan het adres van Colin Kazim-Richards. Dat meldt RTV Oost.

De aanvaller van Feyenoord maakte afgelopen zaterdag scheidsrechter Björn Kuipers attent op racistische uitlatingen van supporters van de Deventer club richting hem. De arbiter uit Oldenzaal heeft de spreekkoren aan de KNVB doorgeven. Go Ahead heeft zelf nog niets vernomen van de voetbalbond. De aanklager is vandaag wel een vooronderzoek gestart naar racistische spreekkoren en een vechtpartij op de tribune tijdens het bekerduel tussen de amateurs van De Dijk en Fortuna Sittard.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.