minifair de olsterhof met kruiden en muziek

De Olsterhof houdt zaterdag 6 en zondag 7 september in Olst een gevarieerd weekend met vergeten kruiden, een likeur- en wijnproeverij, tuinontwerp, bijen(honing), brocante, beeldende kunst en live muziek.

Bij het koetshuis, achter de Olsterhof, tonen en verkopen gastexposanten een divers aanbod Engels antiek en oude Franse gebruiksvoorwerpen. Dit jaar met extra aandacht voor vergeten kruiden en eetbare bloemen van Linde’s Hofje. De beide dagen is het mogelijk om wijnen en likeuren te proeven van de Hammerhof uit Raalte en is Henk Hoorn uit Olst te gast met zijn honing (bijen).

Van het ontwerp en aanleg van een tuin tot het exterieur zijn 3stuinen en Blind & Blind aanwezig voor tekst en uitleg. Op zaterdag is Casper Bekken uit Deventer te horen op zijn gitaar en op zondag zorgt David Samson voor de muziek. Laatstgenoemde tovert magische klanken uit zijn hang drums. David speelde onder andere op North Sea Jazz, The Hague Jazz en trad op met prinses Laurentien en voor koningin Beatrix.

Deze mini-fair vindt plaats in en om de Olsterhof in Olst. De toegang is gratis. Voor meer informatie kun je ook kijken op staging2.olsterhof.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.