minder maar grotere afvalbakken in raalte

Op locaties waar wel bakken komen, wordt gebruik gemaakt van grotere afvalbakken van 240 liter, in plaats van de huidige 50 liter. De nieuwe bakken komen volgens de gemeente op zichtbare logische locaties.

De bakken verdwijnen uit de woonwijken. Bij enkele grote speelplaatsen en speelvelden en in grote parken bij visvijvers worden de nu aanwezige bakken vervangen door kliko’s. In park Drostenkamp is dit al gedaan. In de winkelstraten worden deze bakken geplaatst in een cocon waarvan op de Grote Markt twee proefopstellingen staan.

Doordat de bakken groter zijn, hoeven deze minder vaak geleegd te worden en dus minder gereden te worden door de afdeling Beheer en Onderhoud. Ook is het niet meer nodig de bakken in de centra te legen.

De plannen moeten allemaal rond 1 januari gerealiseerd zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.