meiden vv heino dolblij met sponsor

De meiden van VV Heino E1 hebben naar hun mening een mega sponsorcontract afgesloten met Erwin Otten Advies – Regiobank. De meiden krijgen namelijk een compleet voetbaltenue, trainingspak, sporttas, windjack en ballen van de sponsor.

Het enthousiasme en de vernieuwende ideeën die de meiden noemden waren de voornaamste redenen dat Erwin Otten deed besluiten hier een bijdrage voor te leveren: “Dat kinderen kunnen sporten is in mijn ogen zeer belangrijk, zeker in deze drukke tijd. Toen ik hoorde wat dit team allemaal van plan was te gaan doen, zoals een toernooi organiseren waarbij de opbrengsten naar een goed doel gaan, wilde ik ze daar graag bij aanmoedigen. Wat is er nou mooier dan dit te doen in Heino zelf?”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.