marienheem wint derby van sdol

De wedstrijd begon vandaag matig. Zowel Mariënheem als SDOL speelden slordig en zo zag de wedstrijd er voor de neutrale toeschouwer eigenlijk niet uit. In de twintigste minuut hielp keeper Kelvin Nijmeijer van SDOL Mariënheem in het zadel. Hij raakte de bal met zijn hand buiten het zestien-meter-gebied en de enige passende straf daarbij was een rode kaart. Het spel van Mariënheem werd er echter zeker niet beter op en SDOL hield uitstekend stand. Zo was de stand bij rust 0-0.

In de tweede helft wist Mariënheem met een speler meer dan toch te scoren. Niels van Schooten schoot prima raak in de 57e minuut. Niet veel later werd het 2-0 via Remy Velderman. Het was nu toch echt gebeurd voor SDOL, zeker met een man minder. Mariënheem had nog vele mogelijkheden op meer doelpunten, maar slaagde er niet in om nog te scoren.

Trainer Sander Brinkman van Mariënheem was zeker niet tevreden over het vertoonde spel van zijn ploeg. “Ik ben echt zeer ontevreden, want tegen tien man moeten we er in de eerste helft veel meer uithalen. De makkelijkste ballen werden slap en simpel verspeeld. Ik moet een groot compliment maken naar SDOL, want zij deden niets onder voor ons. Toen we eenmaal de 2-0 maakten wisten we dat de drie punten binnen waren. De voorgaande drie jaren hebben we nooit gewonnen in de eerste wedstrijd. Het enige pluspunt van vandaag is dat we toch hebben gewonnen.”

Volgende week speelt SDOL thuis tegen Nieuw Heeten. Mariënheem speelt dan de uitwedstrijd bij Langeveen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.