marienheem pakt de zege op langeveen

Een week na de winst op SDOL weet Mariënheem opnieuw te winnen, ditmaal van Langeveen (2-3). Beide ploegen openden het seizoen met 3 punten, maar op eigen terrein wist Langeveen vandaag geen overwinning te behalen.

Volgens trainer Sander Brinkman van Mariënheem was zijn ploeg de bovenliggende partij. “We staan 0-2 voor in de rust, maar we hadden genoeg kansen om het in de eerste helft al te beslissen.” Uiteindelijk kwam Langeveen sterk terug in de wedstrijd. De speelstijl van Langeveen werd gekenmerkt door veel lange ballen richting de goal van de uitploeg.

“Het enige wat ze proberen was zo snel mogelijk de spits te bereiken. Qua positiespel waren wij vele malen beter en kwamen zij er totaal niet aan te pas. Door een verdedigingsfout aan onze kant kwamen ze op 1-2 en dan weet je dat het nog alle kanten op kan.”

Vervolgens maakte Langeveen vanaf elf meter de 2-2. Mariënheem komt uiteindelijk nog op een 2-3 voorsprong, wat volgens trainer Sander Brinkman een terechte einduitslag is. “We hebben geleerd van de vorige wedstrijd tegen SDOL. Door ons positiespel nu goed door te voeren hebben we Langeveen overklast.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.