marienheem geeft overwinning uit handen

Mariënheem heeft het duel met La Premiere gelijkgespeeld. De ploeg van Sander Brinkman won de eerste drie wedstrijden en leek ook de vierde wedstrijd lange tijd winnend af te sluiten. Vijf minuten voor tijd kreeg Mariënheem echter de gelijkmaker om de oren, volgens de trainer was 1-1 een terechte uitslag.

“De eerste helft speelden we wat ingezakt en gokten we op de counter. Dat leverde ons eigenlijk helemaal geen kansen op, maar de enige kans van de eerste helft werd wel direct afgemaakt. Jorne Klein Koerkamp maakte een prachtige treffer, waardoor we de rust ingingen met een voorsprong”, aldus Brinkman.

De tweede helft besloot de trainer om op dezelfde manier verder te gaan. “We bleven hetzelfde spelen en dat leverde ons twee levensgrote kansen op. Twee keer konden we alleen op de keeper van La Premier af. Tot twee keer toe bleek hij een sta in de weg te zijn en keerde hij de inzetten van de Mariënheem-spelers. Je weet dat dan de eeuwenoude voetbalwet gaat gelden. Wanneer wij de doelpunten niet scoren, zullen ze wel aan de andere kant vallen”, legt Brinkman uit. Dat gebeurde in de slotfase dan ook. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd moest Mariënheem een tegentreffer incaseren en genoegen nemen met een gelijkspel.

Brinkman vond een gelijkspel een terechte uitslag, maar noemde het wel zuur. La Premiere speelde fel en de trainer voorspelt dat daar meerdere ploegen punten gaan laten liggen. “Het is echt geen verkeerde ploeg, vooral heel erg stug. Daar krijgen veel teams het nog moeilijk mee.” Brinkman en zijn mannen blijven door het gelijkspel ongeslagen in de vijfde klasse A.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.