marc hofstede rent over mont ventoux

Na maanden van trainen, mochten Marc Hofstede uit Raalte en zijn zwager Henk Koopman uit Hasselt vorige week hardlopend de Mont Ventoux beklimmen. Dit alles voor het goede doel, KWF Kankerbestrijding en oa Stichting Hospice Raalte. Dit evenement werd georganiseerd door de Stichting Groot Verzet Tegen Kanker, waarbij afgelopen donderdag 30 hardlopers en bijna 300 wandelaars de berg opgingen en vrijdag nog eens bijna 400 wielrenners de berg bedwongen.

Een geweldig evenement, zeer indrukwekkend, waren veel gehoorde kreten. De onderlinge verbondenheid is ongelofelijk, tussen de deelnemers, maar ook zeker tussen de vele supporters. Na een minuut stilte bij de start begon de kilometerslange klim, waarbij na Chalet Reynard (op 6 km voor de top) het gemiddelde stijgingspercentage nog eens flink omhoog gaat en je niet meer tussen de bomen loopt, maar pal in de zon en op een kale vlakte, het best te omschrijven als een “maanlandschap”.

De finish van een ieder op de top van de berg (1912m) is groots door de vele aanmoedigingen en het onderlinge respect voor elkaar. Deze strijd is gestreden, maar de de strijd tegen kanker gaat door !!! Kijk voor meer info of evt sponsoring op staging2.grootverzettegenkanker.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.