maak tweede uitrit collendoorn bespreekbaar

Geef de werkgroep die de verkeersproblematiek bij de Collendoorn en de Arendshorst in Raalte onderzoekt de mogelijkheid om te praten over het plan om de tweede uitrit terug te laten komen. Dat is de mening van PvdA Raalte en Lokaal Alternatief. Donderdag dienen ze tijdens de gemeenteraadsvergadering een voorstel in om de werkgroep meer mogelijkheden te geven. Naar verluidt zou ook D66 het voorstel steunen.

Onder bewoners van de wijk Collendoorn-Arendshorst bestaat grote onvrede over de parkeermogelijkheden en verkeerssituatie. Een van de redenen van onvrede over de verkeerssituatie, is dat een uitrit van de wijk is dichtgegooid door de gemeente. Hoewel veel bewoners willen dat de uitrit weer open gaat, wil het gemeentebestuur daar niks van weten.

Toen een aantal bewoners eind vorige maand een petitie en 170 handtekening aanboden, besloot de gemeente een werkgroep in te stellen. In die werkgroep zitten ook bewoners van de wijk, maar die zijn nu ontevreden: Het bespreken van het weer openen van de tweede uitrit is onmogelijk. Ze dreigen uit het overleg te stappen.

Om dat te voorkomen, willen PvdA en Lokaal Alternatief de werkgroep de mogelijkheid geven om te praten over het plan om de uitrit weer te openen. De motie wordt tijdens de raadsvergadering van donderdagavond ingediend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.