Home / archiefcentraal / maaike en mental theo trouwen vandaag

maaike en mental theo trouwen vandaag

Maaike Jansen en Theo Nabuurs, beter bekend als Mental Theo, stappen vanmiddag in het huwelijksbootje. De 24-jarige zangeres uit Raalte en de 49-jarige dj trouwen ergens in het buitenland. Waar dit is, hebben ze niet bekend gemaakt. Volgens bronnen trouwen de twee op Mallorca, waar zij ook een huis hebben.

Mental Theo vroeg de winnares van So You Wannebe A Popstar (2007) twee jaar geleden ten huwelijk in Peru. Omdat hem om veiligheidsredenen werd aangeraden geen sieraden mee te nemen, gaf de dj zijn toekomstige vrouw een servetring als verlovingsring.

Lees ook

‘Jackie en Oopjen’ en ‘Emma’ in Holstohus

OLST – Het Filmhuis Olst toont vrijdag 24 september na een lange corona-onderbreking weer twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.