lettele wint ruim van cupa

Lettele herpakte zich vanmiddag na de verliespartij van vorige week tegen S.V. V en L.

Lettele rekende thuis af met concurrent Cupa. (5-2)

De thuisploeg kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Na een kwartier kwam Lettele door Ruben Gerritsen op 1-0. Dave Beltman mocht twee keer van elf meter aanleggen en schoot beide penalty zuiver binnen. Jeffrey Klein Koerkamp mocht ook op het scorebord genoteerd worden.

Cupa vond 2 keer het doel maar kon niet voorkomen met een nederlaag te vertrekken uit Lettele.

Door deze overwinning staat Lettele op een 6e plaats in de 5e Klasse H. Cupa staat ondanks het verlies als 7e genoteerd. Cupa gaat volgende week zondag een zware wedstrijd tegemoet. Thuis zullen ze aantreden tegen de nummer 2 van de competitie, Go Ahead Deventer. Lettele gaat op bezoek bij SV Twello.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.