lettele vergeet er meer te scoren tegen emst

In de Vijfde Klasse H heeft Lettele zondagmiddag met 2-1 gewonnen van Emst. Een meer dan verdiende overwinning voor de blauwwitten, die verzuimden om de wedstrijden definitief te beslissen.

Al na drie minuten was het raak op Sportpark de Spil. Uit een hoekschop kopte Jesse Oosterwijk de openingstreffer binnen. Lettele ging meteen op jacht naar meer goals en creëerde enkele grote kansen. Beste mogelijkheid was voor Maarten Achtereekte, maar zijn inzet werd gepakt door de Emst-goalie. Vlak voor rust werd het alsnog 2-0, Martijn Beltman was het eindstation van een prima aanval.

In de tweede helft deed Lettele het iets rustiger aan. De ploeg leek de wedstrijd rustig uit te kunnen spelen, aangezien Emst aanvallend nog helemaal niets had laten zien. Toch stond het een kwartier voor tijd ineens 2-1. Een uittrap van de doelman van Emst werd slecht verwerkt door de Lettele-verdediging en leverde de aansluitingstreffer op.

Met nog een kwartier op de klok had Emst nog alle tijd om wat aan de achterstand te doen, maar de ploeg werd totaal niet gevaarlijk. “Het leek wel alsof zij niet meer in staat waren om wat te forceren. We dachten dat ze een extra spits inbrachten, maar toen wisselden ze een rechtsback voor een rechtsback. Dikke prima”, aldus Paul Roskam, trainer van Lettele.

De zege voor Lettele kwam niet meer in gevaar, waardoor de eerste punten van het seizoen binnen zijn. Volgende week gaat Lettele op bezoek bij V en L.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.