leren maar toch betaalbare schoenen bij x11

‘‘Naast deze twee trendy merken hebben we ook een groot assortiment van Tamaris. Daarnaast doen Rieker en Marco Tozzi het al tijden goed bij X11 Schoenen’’, aldus Niels. ‘‘Voor mannen hebben we onder andere de schoenen van Bullboxer. Dit zijn modieuze herenschoenen, geheel van leer en voor een betaalbare prijs. Voor kinderen hebben we drie nieuwe merken: Freesby, Kanjers en Mim-Pi, waar ook de prijs-kwaliteitverhouding goed is en waar voor meisjes wat glitter bij komt kijken’’.

Niels: ‘‘Bij ons heb je heel veel keus en kun je de schoenen ook gelijk combineren met kleding en accessoires. Onze schoenen zijn bijna allemaal helemaal van leer, maar toch betaalbaar. Ook kun je op staging2.elferinkschoenen.nl de hele collectie bekijken, reserveren of bestellen.

Alle winkels op gebied van mode in de breedste zin des woords tonen zaterdag 13 en zondag 14 september de nieuwe collectie. Iedere modezaak heeft die zaterdag een extra activiteit. Op koopzondag zijn er twee grote modeshows in het centrum van Raalte.

De modeshows beginnen om 13.30 uur en 15.00 uur zodat je daarna nog een bezoek kan brengen aan de verschillende modewinkels. Deze sluiten om 17.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.