lemelerveld kansloos bij helios

Lemelerveld heeft zondagmiddag met 3-0 verloren bij Helios. De uitslag lijkt niet groots, maar is dat zeker wel te noemen. De formatie uit Deventer speelde namelijk met Lemelerveld alsof het niets was. Helios behoudt met de overwinning de ongeslagen status in de tweede klasse J.

Lemelerveld mocht de handen dichtknijpen dat Helios maar drie treffers maakte. Maar liefst vijf honderd procent kansen werden door Helios om zeep geholpen. Het was dan voor Lemelerveld ook een totale offday.

De ruststand werd bepaald door Joëll Waslander. Hij scoorde als enige in de eerste helft waardoor Helios met een 1-0 voorsprong de thee op kon zoeken. Waslander viel later geblesseerd uit. Een opmerkelijke gebeurtenis was dat Helios-trainer Marco Waslander na twintig minuten een rode kaart kreeg. De trainer had aanmerkingen op de leiding en moest van diezelfde leiding vertrekken.

Sander Krijns was na rust de grote man bij de thuisclub. In de tweede helft wist hij twee keer het netje te vinden. Daarmee stelde hij de overwinning zeker. Na twee gelijke spelen en een overwinning heeft Helios nu acht punten behaald in de tweede klasse J. Lemelerveld heeft nog maar twee punten bij elkaar gesprokkeld. Volgend weekend speelt Lemelerveld thuis tegen Overwetering.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.