lemelerveld en suryoye scoren niet

Lemelerveld heeft zondagmiddag met 0-0 gelijkgespeeld tegen FC Suryoye. Een terechte uitslag, want voor de beide doelen gebeurde maar weinig. Promovendus Lemelerveld begint het seizoen in de Tweede Klasse J zo met twee gelijke spelen.

“Ik ben met dit gelijke spel wel iets minder tevreden dan het gelijke spel van vorige week”, oordeelde Edwin Duim, trainer van Lemelerveld. Hij zag hoe zij ploeg al na vijf minuten op voorsprong had moeten komen. Na een aanval over links kreeg Wesley Vlierman de bal voor zijn voeten op zo’n vijf meter van het doel. Terwijl het Heidepark al dacht aan de openingstreffer, schoot Vlierman de bal naast.

De kans van Vlierman was ook meteen het enige wapenfeit van de eerste helft. Beide ploegen speelden vrij afwachtend en creëerden dan ook geen kansen. Na rust kozen beide ploegen wat vaker de aanval, maar echt uitgespeelde mogelijkheden kwamen er maar niet. Pas in de absolute slotfase werd het weer spannend voor de doelen. Stijn Veldman was nog het dichtst bij een doelpunt, uit een hoekschop kopte hij de bal op de lat.

Geen doelpunten, wel weer een punt voor Lemelerveld. Duim: “Er had wel meer ingezeten, maar ik heb toch ook wel weer progressie gezien. Als we op deze lijn door gaan, heb ik er wel vertrouwen in.” Volgende week speelt Lemelerveld opnieuw thuis, dan is PH de tegenstander.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.