lampe met theaterzaal nieuw seizoen in

De Leeren Lampe vernieuwt voor het nieuwe uitgaansseizoen de Theaterzaal. De zaal wordt eind september in gebruik genomen. Op dit moment wordt er in De Leeren Lampe druk geschilderd en geklust om op tijd klaar te zijn voor het openingsweekend van 5 en 6 september.

Alle zalen zijn weer voorzien van een eigentijds en fris kleurtje. De Music Factory beschikt

vanaf nu over een indoor rookruimte op het balkon. De Theaterzaal wordt compleet gerestyled en krijgt een moderne uitstraling. Het is de bedoeling dat de nieuwe Theaterzaal op 27 september in gebruik kan worden genomen. Dan is namelijk de Singels Party en Relatieplanetavond in deze zaal.

“We gaan ons naast de discotheek en catering ook volop richten op particuliere feesten, bruiloften, recepties, bedrijfsfeesten, zakelijke meetings, vergaderingen en ga zo maar door,” vertelt Joost Meijerink van de Leeren Lampe. “We gaan ook activiteiten aanbieden, zo is het straks mogelijk om met een besloten groep te lasergamen in de Music Factory en kan er met een Tuk Tuk of buggy een rondrit door Salland gemaakt worden.”

De ingang van de discotheek is gesitueerd aan de kanaalzijde. Op zaterdagavonden zullen het

voorcafé, Music Factory en Club Light geopend zijn voor de discotheek. De entree aan de achterzijde wordt uitsluitend gebruikt voor de feesten. Het is straks ook mogelijk om op zaterdagavond een feest te geven in de Theaterzaal.

Op 5 september start de Leeren Lampe met een Teenage Party voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar. Om 21.00 uur gaan de deuren van De Leeren Lampe open en verzorgt JeBroer een optreden.

Op 6 september is de eerste discotheekavond voor iedereen van 18 jaar of ouder. Er wordt dan gestart om 22.30 uur. Kraantje Pappie komt dan eren optreden verzorgen.

Vrijdag 12 september staat Dance Classics op het programma. De band MmoozZ komt dan optreden. Iedereen van 23 jaar en ouder kan dan vanaf 22.00 uur naar binnen.

Op zaterdag 27 september is er weer een Relatieplanet Singlesfeest in de Theaterzaal, Brouwerszaal, Brouwershut met de band Da Vinci, vanaf 21.00 uur. In de Music Factory en Club Light is de discotheek normaal geopend vanaf 22.30 uur.

Op 5 oktober is er Hollandse middag vanaf 15.00 uur. Zaterdag 11 oktober wordt er een Mega Après Ski Party gehouden. Ook staat er weer een Oktoberfeest op de planning. Dit jaar op 12 oktober. Dan treden Zugabe, Udo Alpfenkreuzer en DJ Total Tommy vanaf 15.00 uur op.

De volledige agenda wordt binnenkort bekend gemaakt op: staging2.deleerenlampe.nl en staging2.facebook.com/deleerenlampe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.