laat je voor je deur knippen in jets buzz

Mariëtte Nijboer uit Mariënheem gaat sinds kort met haar bus ‘Jet’s Buzz’ op pad om je thuis, maar in haar bus te komen knippen. Mariëtte: ‘‘Het idee om een bus in te richten zodat erin geknipt kan worden is ontstaan doordat ik van klanten wel eens te horen kreeg dat ze het best prettig vonden als een kapster aan huis kwam, zodat ze de deur niet uit hoefden, maar dat ze daarna altijd met de troep in huis zaten’’.

‘‘Toen ik begin dit jaar te horen kreeg dat ik niet langer meer voor mijn werkgever kon blijven werken ben ik eens goed na gaan denken wat ik nu heel graag zou willen doen. En daar is het idee uitgekomen om met een bus langs de mensen heen te gaan Ze hoeven toch de deur niet uit maar hoeven ook hun eigen haren niet na die tijd op te vegen. Daarbij is het ook nog eens heel wat anders, je ziet en hoort het nog niet gek veel’’.

De bus valt op omdat het een camperbus is uit 1988 en natuurlijk door het roze logo van Jet`s Buzz. Alle behandelingen kunnen in de bus uitgevoerd worden, want er is stroom en water aanwezig.

Bel (0640207959) of mail (info@jetsbuzz.nl) voor meer informatie, het maken van een afspraak en ervaar de mogelijkheden van Jet`s Buzz. Voor meer informatie kun je ook kijken op staging2.jetsbuzz.nl of op Facebook.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.