koploper rohda raalte zet goede lijn voort

Rohda Raalte heeft zondag weer drie punten gepakt. Op sportpark Tijenraan werd NEC met 4-1 naar huis gestuurd. Door deze zege blijft Rohda Raalte koploper en is het als enige team nog zonder puntverlies in de hoofdklasse C.

Na de 2-5 zege bij MSC van vorige week speelde Rohda de derde competitiewedstrijd van het seizoen tegen NEC. NEC dat tot nu toe drie punten haalde uit één duel was tot deze speelronde samen met Rohda Raalte nog als enige zonder puntverlies. Rohda begon moeizaam aan de wedstrijd. ”Rohda had moeite in de eerste fase”, aldus Bernard Jansen die namens ons langs de lijn zat.

Na 22 minuten opent Deniz Sahbaz de score in Raalte en kort daarna schiet hij de 2-0 op het bord. ”Dan is de ban gebroken”, vervolgt Jansen. In de eerste helft had de score nog hoger kunnen oplopen op sportpark Tijenraan. Raalte was echter onnauwkeurig en zodoende gingen de teams met 2-0 rusten.

In de tweede helft brengt NEC de spanning terug in de wedstrijd. Na een uur valt de 2-1 van de Nijmegenaren. ”Daarna had de 2-2 nog kunnen vallen”, vertelt Jansen. Zo ver komt het niet in Raalte. De linksback van NEC krijgt na 70 minuten zijn tweede gele kaart en kan inrukken.Kort voor tijd beslist Deniz Sahbaz met zijn derde van de middag de wedstrijd. In de extra tijd schiet Boy Boeloerditi zelfs nog de 4-1 op het scorebord. ”Maar die is voor de statistieken”, besluit Jansen.

Zondag 28 september gaat koploper Rohda Raalte op bezoek bij RKHVV in Huissen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.