koninklijke ud wint doelpuntenfestijn

De Koninklijke UD wint in een waar doelpuntenfestijn haar eerste wedstrijd van het seizoen. Thuis tegen Haarle werd het 5-4.

Haarle speelde de eerste helft belabberd in Deventer. In de tiende minuut kwam de ploeg uit Deventer op voorsprong, maar halverwege de eerste helft maakte Haarle gelijk. Het was een onverwachts doelpunt van Erik Westendorp, wat voor Haarle het eerste schot op doel was. Het doelpunt van Westendorp leek Haarle terug in de wedstrijd te brengen, maar het ging dramatisch mis voor de ploeg van Richard Smit.

De Koninklijke UD scoorde voor rust nog driemaal en met 4-1 zochten beide teams de kleedkamers op.

In de rust voerde Haarle-trainer Richard Smit enkele drastische wijzigingen door. Het middenveld werd compleet vervangen en Haarle kwam fris uit kleedkamers. De wijzigingen hadden resultaat want Haarle verkleinde met twee doelpunten de tussenstand naar 4-3. Jari ten Have en Eli Nahuis scoorden namens Haarle.

De gelijkmaker voor Haarle kwam er uiteindelijk niet. De koninklijke UD herpakte zich en scoorde vlak voor tijd de bevrijdende 5-3. Ver in de extra tijd scoorde Stan van Schooten nog wel de 5-4 op het bord maar dit was slechts een doelpunt voor de statistieken.

Volgende week zondag reist de Koninklijke UD af naar Zwolle. Daar wacht sv Zwolle dat tot nu toe tweemaal gelijk speelde. Haarle speelt volgende week thuis tegen IJsselstreek dat dit weekend haar eerste punt pakte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.