kom zondag naar de salland natuur fair

Je kunt niet anders zeggen dan dat de Salland Natuur Fair is uitgegroeid tot een waar familiespektakel, waar van alles te beleven is. De Salland Natuur Fair wordt vormgegeven en ondersteund door diverse organisaties die zich bezighouden met natuur en landschap. De focus ligt op het beleven, ervaren en genieten van al dat moois wat het buitenleven in Salland, maar ook daarbuiten te bieden heeft.

De organisatie heeft inmiddels een bijzondere programma samengesteld. Er zijn ‘nieuwe’ standhouders en demo’s ingeboekt en er zijn nieuwe samenwerkingsverbanden aangegaan. Met een recordaantal inschrijvingen van standhouders, die ruim honderdvijftig kramen of grondplekken bezetten, hebben zij een divers en veelzijdig programma in elkaar weten te zetten.

Het volledige programma is te vinden op staging2.sallandnatuurfair.nl De entree bedraagt 6 euro, kinderen betalen de helft. De Salland Natuur Fair is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie vind je in het uitgebreide artikel in de bijlage.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.