kolder ondanks fitheid zwaar teleurgesteld

Marnix Kolder noemde de nederlaag een flinke domper voor de groep. “De boost die we kregen van de overwinning in de beker is nu totaal weg. Het is een pijnlijke nederlaag, maar mensen vergeten misschien dat het wel Feyenoord is waar we tegen speelden. Door de overwinning van de afgelopen week en de resultaten van Feyenoord wordt er veel meer verwacht”, legt de spits uit.

Volgens Kolder was het kwaliteitsverschil dan ook aanzienlijk groot in de Adelaarshorst. “Jongens als El Ahmadi en Immers zijn stuk voor stuk goede voetballers. Wij wilden Feyenoord vanaf minuut één onder druk zetten, maar we hebben geen poot aan de grond gekregen”, blikt Kolder terug.

Persoonlijk speelde de aanvoerder ook niet zijn beste wedstrijd. “Ik kreeg ballen aangespeeld, maar had telkens een man in mijn rug en Clasie of El Ahmadi stond dan direct voor me om de bal af te pakken. Dan is het heel erg lastig voetballen en hebben we beweging vanuit het middenveld nodig, maar ook dat was er te weinig.” Kolder heeft de wedstrijd wel totaal pijnvrij kunnen spelen. “Ik heb gesprongen, gerend en gevlogen, althans dat gevoel heb ik, maar ik heb geen last gehad”, weet de spits nog iets positiefs te vertellen op deze avond.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.