knock knock goes vintage

Hugo ter Haar vertelt: ‘‘Belangrijke jeans voor de man voor dit najaar zijn black- en grey denim. Deze donkere voorgewassen kleuren geven een stoere vintage look. De modellen voor de man zijn ook steeds meer aangesloten met een smalle pijpen maar met veel draagcomfort. Dit door een klein beetje gebruik te maken van elastan. Nieuw in de winkel zijn de jogjeans van Cast Iron’’.

‘‘De PME legend collectie brengt warme rode- ,diep blauwe- en tabak bruine kleuren. Verder vind je bij onze mooie leder pilotenjacks en brengt No-Excess mooie sweaters met stoere kraagverwerkingen tegen aantrekkelijke prijzen. Cast Iron en Pearly King hebben veel aandacht voor detail. Hun kleding is afgewerkt met mooie knopen, zachte stoffen en vintage kwaliteiten. Modische klanten kunnen hun hart ophalen. Ben je nieuwsgierig geworden? Loop gerust even binnen en laat je verrassen!’’

Alle winkels op gebied van mode in de breedste zin des woords tonen zaterdag 13 en zondag 14 september de nieuwe collectie. Iedere modezaak heeft die zaterdag een extra activiteit. Op koopzondag zijn er twee grote modeshows in het centrum van Raalte.

De modeshows beginnen om 13.30 uur en 15.00 uur zodat je daarna nog een bezoek kan brengen aan de verschillende modewinkels. Deze sluiten om 17.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.