kids speel middagen in drostenkamp

In het Drostenkamp park wordt de eerste woensdagmiddag van september en oktober een Kids Speel Middag gehouden. Landstede KindActief heeft de Spelenkar in het park met verschillend spelmateriaal uitgestald. Alle kinderen uit Raalte en omgeving zijn kosteloos welkom om deel te nemen.

De Spelenkar staat er op woensdag 3 september en woensdag 1 oktober, bij de brug, middenin het Drostenkamp park van 14.00 tot 16.00 uur. Er zijn diverse spelletjes, spelmateriaal, er zijn prijzen te winnen en je kan geschminkt worden voor 50 cent.

Daarnaast kan iedereen elke dag de kidsbeweegroute lopen, deze route van één kilometer is in juni geopend en bevat leuke beweegopdrachten, een klimboom en twee evenwichtstoestellen. Als je een dobbelsteen meeneemt is de route iedere keer anders. De route is gratis en iedere dag te lopen.

De samenwerking tussen Landstede KindActief en de kidsbeweegroute is voortgekomen uit de Raalte Gezond verkiezing. Kijk op de Facebookpagina ‘kidsbeweegroute Drostenkamp’ voor het laatste actuele nieuws over de Kids Speel Middag!

Meer informatie over het boeken van de Spelenkar, projecten en andere activiteiten van KindActief check de website staging2.landsstedeprojectteams.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.