kids kleurun uitverkocht

De KidsKleuRun die woensdag in Drostenkamp gehouden wordt, is uitverkocht. Er zullen maar liefst 500 kinderen starten in het wit en eindigen als een kleurrijk kunstwerk. De organisatie die in handen is van KDV De Rode Bank is erg blij met dit succes en benadrukt dat iedereen die geen startbewijs heeft weten te bemachtigen, toch van harte welkom is om hun vriendjes en vriendinnetjes aan te moedigen tijdens de kleurrijke Run. “Helaas moeten we veel kinderen teleurstellen, maar 500 kinderen is echt het maximale toelaatbare in het Drostenkamp,” aldus mede organisator Nick in ’t Veld.

Kinderen kunnen zelf kiezen of ze 1 kilometer of 2,5 kilometer afleggen. Tijdens de loop zullen ze bestrooid worden met fel gekleurde hoeveelheden kleurpoeder. Winnen is geen doel. Beleven des te meer. Daarom is het veld voorzien van speeltoestellen en zal een DJ zorgen voor de muzikale omlijsting. Vervolgens komen zij als een levend kunstwerk de finish over wat wellicht leuke maar bovenal kleurrijke plaatjes zal opleveren. Dit alles vind plaats op 24 september in het Drostenpark in Raalte. Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom om deze spectaculaire en kleurrijke run mee te maken.

Meer info: staging2.kidskleurun.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.