kawe runaway deer wint ek met overmacht

Het KAWE Runaway Deer team uit Raalte is het afgelopen weekend Europees Kampioen Tractor Pulling geworden. In het Franse Bouconville hebben de teamleden Paul, Wilco, Jos Broeks en Wim Buis, deelnemers in de Prostock klasse, met overmacht de Zweedse concurrent verslagen.

Bij de start van de Prostock klasse stonden tijdens het Europees Kampioenschap twintig deelnemers uit acht verschillende landen aan de start. Alle deelnemers moesten over een speciaal geprepareerde kleibaan honderd meter rijden. Als je deze kleibaan volledig hebt bereden, noemt je dat een Full-Pull. Vanwege de weersomstandigheden hadden de deelnemers in plaats van twee kansen maar één kans om dit te doen. Dit konden echter alleen het Zweedse Countdown en het KAWE Runaway Deer team uit Raalte volbrengen.

Deze twee tractoren moesten in de Pull-Off beslissen wie het sterkste was. Tijdens de Pull-Off vervalt de Full-Pull lijn van 100 meter en moet je zo ver mogelijk doorgaan. Het Zweedse Countdown eindigde op een afstand van 90,90 meter. KAWE Runaway Deer eindigde met 18 meter verschil op 108,88 meter.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.