jong eagles wint van rohda raalte

Rohda Raalte heeft in eigen huis een 1-2 nederlaag geleden tegen Jong Go Ahead Eagles. Rohda, dat in de competitie haar eerste drie wedstrijden won, maakte door de beloften uit Deventer weer eens kennis met verliezen.

Om 20.00 uur werd er afgetrapt op sportpark Tijenraan. Kick Maatman, trainer van de beloften, ontmoette op het sportpark oude bekenden. Hij was de afgelopen jaren trainer van Rohda 1. In het eerste gedeelte van de wedstrijd golfde het spel op en neer, waardoor het publiek een aantrekkelijke wedstrijd kreeg voorgeschoteld. Tot doelpunten leek het niet te komen in de eerste helft totdat Steenbergen twee minuten voor rust raak schoot voor de bezoekers. Hij bepaalde daarmee de ruststand op 0-1.

In de tweede helft leek Puck Postma het duel al snel te beslissen. Negen minuten na rust schoot hij de 0-2 tegen de touwen. Een kwartier voor tijd bracht Lars van Schooten de spanning echter terug. Van Schooten mocht aanleggen voor een vrije trap vanaf zestien meter waaruit hij raak schoot.

In het laatste gedeelte van de wedstrijd kon Rohda de gelijkmaker niet meer creëren, waardoor de beloften van Eagles met een overwinning op zak terug reisden naar Deventer. Rohda gaat aanstaande zondag op bezoek bij RKHVV en wil daar het uitstekende competitie begin een vervolg geven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.