jolien kant wordt nog belangrijker dit najaar

Als Ineke en Jola verder de herfst in kijken voorspellen ze: “Rose blijft een trendkleur in het najaar en loopt vloeiend over in warme taupe tinten. De mix van zwart en koningsblauw maakt al enkele seizoenen opgang en breekt nu ook echt door in de lingerie. Een rijkelijke match!”

“Smaragd is een absolute trendkleur,” voorspellen de dames. Die kleur zie je daarom veel terug in de lingerie. “Het is een vrouwelijke tint die elk huidtype flatteert. Maar ook rode, zwarte en blauwe tinten in verschillende variaties blijven belangrijk.”

En als het wat verleidelijker kan adviseert Jolien Lingerie de traditionele balconnet snit. “Want lingerie hoeft niet altijd functioneel en sober te zijn.”

Bij Jolien Lingerie vind je ook nachtmode, topjes, onderjurkjes, sport-bh’s, beenmode, shapewear en heren-ondermode.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.