jeugdsponsoractie boni van start

Diverse verenigingen uit Heino gaan vanaf woensdag 1 oktober de strijd met elkaar aan tijdens de Jeugdsponsoractie van Boni Supermarkten. Op een ludieke manier zullen zij iedere zaterdag het winkelende publiek verrassen. Klanten van de Boni supermarkt aan de Dorpstraat krijgen tussen 1 oktober en 25 november sponsormunten bij elke 10 euro aan boodschappen. Met die munten kunnen ze hun favoriete vereniging kunnen ondersteunen.

Iedere sponsormunt staat voor een bedrag, dat aan het eind van de supermarktactie aan de vereniging wordt uitgekeerd als sponsorgeld. In Heino doen acht verenigingen mee, te weten Volleybalvereniging Hevo, Tafeltennisvereniging Heino-TTV Heino, Muziekvereniging Ons Genoegen, Badminton Club Hoogerheyne, Rozendaelgroep Scouting Heino, Gymnastiekvereniging SC Hevo Heino, Tennisvereniging Heino en Ponyclub De Berkenruiters Heino.

Edwin Noorderbos, bedrijfsleider van de Boni in Heino: “Gedurende de komende acht weken zullen de verenigingen uit Heino zich op een ludieke manier presenteren aan het winkelende publiek, in de hoop dat ze sponsormunten zullen ontvangen. Vorig jaar is er in één van de deelnemende winkels zelfs een reddingssloep aanwezig geweest. Maar ook een muzikaal optreden wordt door de klanten van de Boni erg gewaardeerd.”

In totaal wordt er tijdens de Boni Jeugdsponsoractie een bedrag van 200.000 euro verdeeld over alle deelnemende verenigingen in heel Nederland. Niet alleen sportverenigingen, maar ook toneelverenigingen, verenigingen met een algemeen nut of goede doelenverenigingen hebben zich aangemeld voor de actie.

De Boni Jeugdsponsoractie heeft tot doel lokaal betrokken te zijn bij de deelnemende verenigingen en ze een steuntje in de rug te bieden. Veel verenigingen ontvangen door maatregelen van gemeenten veelal minder budget. Door het sponsorgeld kunnen besturen weer activiteiten organiseren voor de jeugdleden. Verenigingen die net buiten de boot zijn gevallen tijdens de loting dingen volgend jaar opnieuw mee naar een plek in de winkelcampagne.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.