jan bloo winnaar bloemenactie

Bloemen Korbeld had tijdens de Stoppelhaene een leuke aktie. Slogan was “wie gun jij een jaar lang bloemen” ?? Je kon een persoon nomineren en op de site van Korbeld aangeven waarom die persoon.

Hebben zo’n 300 mensen aan mee gedaan.

Ik (Marian Lemke-Bloo) heb mijn vader(Jan Bloo) van (bijna) 92 jaar genomineerd, omdat hij zijn hele leven met bloemen en planten heeft gewerkt, en zelf vaak bloemstukken maakte, maar door zijn leeftijd wordt dat nu iets minder.

Afgelopen woensdag kreeg ik te horen dat ik de prijs had gewonnen voor mijn vader. Afgelopen vrijdag werd het 1e boeket samen met Peter Korbeld aan mijn vader aangeboden. Mijn vader krijgt nu elke 3 weken 1 jaar lang een boeket bloemen thuis bezorgt. En wat was hij blij, en ik ook voor hem. GEWELDIG als je je vader dit kan/mag geven. Peter ” bloemen Korbeld” ook namens mijn vader SUPER BEDANKT

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.