jaarlijkse herfstfair in raalte

De jaarlijkse Herfstfair in Raalte vindt plaats op zaterdag 13 september van 10.00 tot 16.00 uur. Deze fair, georganiseerd door Groei en Bloei Salland, wordt dit jaar gehouden bij Taveerne Tivoli aan de Zwolsestraat 62 te Raalte.

Het thema op de Herstfair (voorheen de herfstsferendag) is ‘De (BE-)LEEFTUIN’. Dit is een tuin waar je niet alleen in werkt maar ook in leeft. Een tuin waarin je de prachtige kleuren en geuren van alles wat er groeit en bloeit beleeft.

Er zijn veel standhouders aanwezig met leuke aanbiedingen. Zo is er een kraam met lavendelproducten, alles voor de gedekte tafel, ‘kwastje over kastje’, leuke cadeauartikelen, hangmatten, magneetsieraden, houtdraaien en ga zo maar door. Daarnaast is Groei en Bloei ook dit jaar weer aanwezig met de verkoop van bloembollen. Ook wordt het gebak bij de bekende proeverij weer ter verkoop aangeboden en worden er bloemstukken gemaakt door de leden van Groei en Bloei.

Iedereen is op 13 september welkom op de Herstfair in Raalte. De entree is voor leden drie euro en ben je geen lid, dan kost het vijf euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.