inloopcafe bij het wapen van wesepe

Om de donderdagochtend naast de markt en de openstelling van de kerk tijdens de zomermaanden nog gezelliger te maken, hebben Aaltje Rechterschot, Elly v.d. Broek en Annemarie Dommerholt samen met Arjan van Het Wapen van Wesepe ‘het inloopcafé’ bedacht.

Iedereen, jong of oud, man of vrouw kan op donderdagochtend binnen komen lopen tussen 10.00-12.00 uur om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

Creatief bezig zijn

Het is ook een ontmoetingsplek voor jong en oud uit Wesepe en omgeving die graag handwerkt. De bedoeling is dat iedereen werkt aan een eigen handwerk. Er wordt geen cursus gegeven, maar je kunt elkaars werk bekijken, inspiratie en nieuwe ideeën op doen en/of leren van elkaar. Breien, haken, borduren, quilten enz., alles is mogelijk.

Kleine reparaties

Gooit u al snel iets weg omdat u zelf niet zo handig bent? Vaak is dat best zonde en kan het nog prima gerepareerd worden. Een knoop van de jas, maar geen idee hoe die er weer aan moet? Neem uw kapotte spullen mee en misschien is er iemand die kan helpen om dit te repareren.

Advies gebruik telefoon, laptop of ipad

Of hebt u advies nodig voor het gebruik van uw telefoon, laptop of ipad. Neem het mee, er is vast wel iemand die u met uw vragen kan helpen.

Het eerste inloopcafé is op donderdagochtend 11 september.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.