in beeld rohda verslaat nec

Na 22 minuten opent Deniz Sahbaz de score in Raalte en kort daarna schiet hij de 2-0 op het bord. ”Dan is de ban gebroken”, vervolgt Jansen. In de eerste helft had de score nog hoger kunnen oplopen op sportpark Tijenraan. Raalte was echter onnauwkeurig en zodoende gingen de teams met 2-0 rusten.

In de tweede helft brengt NEC de spanning terug in de wedstrijd. Na een uur valt de 2-1 van de Nijmegenaren. ”Daarna had de 2-2 nog kunnen vallen”, vertelt Jansen. Zo ver komt het niet in Raalte. De linksback van NEC krijgt na 70 minuten zijn tweede gele kaart en kan inrukken.Kort voor tijd beslist Deniz Sahbaz met zijn derde van de middag de wedstrijd. In de extra tijd schiet Boy Boeloerditi zelfs nog de 4-1 op het scorebord. ”Maar die is voor de statistieken”, besluit Jansen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.