Home / archiefcentraal / in beeld rohda verslaat nec

in beeld rohda verslaat nec

Na 22 minuten opent Deniz Sahbaz de score in Raalte en kort daarna schiet hij de 2-0 op het bord. ”Dan is de ban gebroken”, vervolgt Jansen. In de eerste helft had de score nog hoger kunnen oplopen op sportpark Tijenraan. Raalte was echter onnauwkeurig en zodoende gingen de teams met 2-0 rusten.

In de tweede helft brengt NEC de spanning terug in de wedstrijd. Na een uur valt de 2-1 van de Nijmegenaren. ”Daarna had de 2-2 nog kunnen vallen”, vertelt Jansen. Zo ver komt het niet in Raalte. De linksback van NEC krijgt na 70 minuten zijn tweede gele kaart en kan inrukken.Kort voor tijd beslist Deniz Sahbaz met zijn derde van de middag de wedstrijd. In de extra tijd schiet Boy Boeloerditi zelfs nog de 4-1 op het scorebord. ”Maar die is voor de statistieken”, besluit Jansen.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.