in beeld rohda raalte wint van msc

Rohda Raalte is in de tweede speelronde koploper van de Hoofdklasse C door een winstpartij van 2-5 op MSC. De ploeg uit Raalte leek de wedstrijd in de eerste helft al in het slot te gooien, maar de Meppelse sportvereniging kwam toch nog gevaarlijk dichtbij in de tweede helft. Later stelde Rohda orde op zaken en won het gemakkelijk met 2-5.

Na 34 minuten spelen was het raak voor Rohda. Na een goede aanval van de rood-gelen combinatie was Coen Zwollo het eindstation. Nog geen vier minuten later wist ook Dennis Hettinga te scoren. De speler die overkwam van SV Helios wist simpel raak te schieten.

Vlak voor rust leek Boy Boelorditi de wedstrijd helemaal in het slot te gooien. Wanneer iedereen al vrede leek te hebben met een 0-2 tussenstand was het Boelorditi die van het laatste buitenkansje in de eerste helft benut maakte: 0-3.

Na de thee was het MSC die het felst uit de kleedkamer kwam. Jos Fidom wist dit te bewijzen door de 1-3 tegen de touwen te schieten. Net zoals Rohda scoorde MSC ook snel achter elkaar. In de 52e minuut werd het 2-3 en was het billenknijpen voor Rohda Raalte.

Dit billenknijpen duurde zes minuten. Boy Boelorditi wist zijn tweede van de avond te maken en Rohda leek de dik verdiende overwinning binnen te slepen. Het slotakkoord was van Jesper Harmens. Ook hij wist zijn doelpunt mee te pakken in de 72e minuut.

Rohda Raalte is nu koploper in de Hoofdklasse C. Door twee winstpartijen beginnen de rood-gelen goed aan het seizoen. Volgende week wacht de volgende loodzware klus. Dan komt NEC op bezoek in Raalte. Er wordt om 14.00 gespeeld op Sportpark Tijenraan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.